Pulahtelu voimaannuttaa - oletko kokeillut?

Tietoa minusta

Olen neljän lapsen äiti, jolle hetkessä eläminen tuo voimia. Hetket yksin, rentoutuen auttavat jaksamaan arjessa. Arki on muuten ihan parasta ja tietysti arjen rutiinit! Minulla on jo kaksi lasta lentänyt onnellisesti maailmalle, kiitollisena saan seurata heidän ihanaa, omaa elämäänsä. 

Olen eläinrakas ja nautin kun saan kävellä, juosta tai samoilla oman koirani kanssa metsässä. Metsässä olotila rauhoittuu jo 20 minuutin jälkeen. Metsässä voi maata, kuunnellen puiden kertomuksia, halata omaa voimapuuta tai vain olla.

Tällä hetkellä asun Turussa, mutta liikun helposti myös pääkaupunkiseudulle sekä Orivedelle. Päivätyökseni toimin tiedonhallinnan asiantuntijana ja siloisuuttasuloisuutta-touhujen lisäksi @elollistamo tarjoaa virtuaalijohtamiseen, virtuaalityöhön sekä tulevaisuuden työelämäntaitoihin liittyvää koulutusta, luennointia sekä konsultointia. 

Koulutukseltani olen tradenomi (YAMK) digiajan palvelujohtaminen.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, palautumisohjaaja, äänimaljahoitaja, kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja.


Asiakkaiden palautteita: 

"Sun ääni Sini on niin ihanan rauhallinen ja rentouttava." 

"Oli mukavaa, kun kohtasit kaikki avoimesti ja yksitellen mennen tullen. Ohjaus tyylisi on rauhallinen ja selkeä. Äänesi on kuuluva, mutta lempeä. Kiva, kun teit liikkeet itsekin ja annoit meille rauhan tehdä omaan tahtiin." 

"Osaat ohjata lempeästi. Pidän paljon siitä, että tunnillasi pidetään silmät kiinni ja voi kunnolla syventyä vain omaan tekemiseen."

"Pidin siitä, että ohjasit ääni harjoitteiden äänteet koko ajan, ei tullut missään kohtaan sellaista oloa, ettei kehtaisi."

 "Ohjaajana olet selkeä, rauhallinen, johdonmukainen ja miellyttävä. Pystyt luomaan sallivan ja lempeän ilmapiirin helposti, koska sinusta välittyy lämpöä ja empatiaa."

"Minusta olet ohjannut kivan rauhallisesti. Ohjaus on luontevaa ja hyvä kun muistutat hengittämään."

 "Pidän siitä, miten osaat rytmittää puheesi musiikin kanssa. Et puhu liikaa."

 "Palautumistuntisi on ohjattu niin täydestä sydämestä, että se paistaa ainakin kilsan päähän. Kiitos!"

Lue lisää

Metsäilyä voi tilata vaikka koko päiväksi! Ota rohkeasti yhteyttä!