Tunnit sopivat ihan jokaiselle

Tunnit 

Kaikki tunnit sekä Voimaa vartalolle, suloa sydämelle, saariston syleilyssä- viikonloput sopivat ihan kaikille. Tunnit ovat vapaan hengityksen tunteja eli hengitystä ei pakoteta, vaan hengityksen annetaan virrata vapaasti ja omaan tahtiin.

Minulta voit tilata äänimaljarentoutuksen, kokonaisvaltaisen rentoutuksen tai palautumistunnin kotiin, työpaikalle, ryhmälle tai yksilöhoitona.

Löydät minut myös M&M Kuntotalo Kupittaalta, pitämässä erilaisia rentoutus- ja palautumistunteja.

Rentoutus

Tunneillani annetaan hengityksen virrata vapaasti, samalla rentouttaen mieli ja keho. Annamme hermoston rauhoittua ja mielen olla kehossa läsnä. Olemme tässä hetkessä ja tiedostamme paremmin oman olotilamme.

Teemme luontaisia ja helppoja kehollisia harjoitteita sekä lempeitä kehon liikkeitä. Tunnilla pystyt turvallisessa ohjauksessa kokemaan ja löytämään omia tunteita sekä tuntemuksia. Kokonaisvaltainen rentoutustunti voidaan suunnitella sopivan pituiseksi juuri sinun tai ryhmäsi ehdoilla.

Tunnille tarvitset mukavat ja pehmeät vaatteet, villasukat sekä alustan ja peiton. Ota yhteyttä jo tänään!

 

Palautuminen

Palautuminen on kokonaisvaltainen elämäntapa, mikä lähtee itsensä kuuntelemisesta. Palautumista tapahtuu, kun pysähdytään, hengitetään ja rentoudutaan sekä kuunnellaan, havaitaan, ymmärretään ja päästetään irti.

Palautumisen osa-alueita ovat uni, luonto, mielen valmennus, kehon ja mielen aktiivinen palautuminen, keskittyminen & rentoutuminen & rauhoittuminen sekä ravinto.

Tarjoan apuja palautumiseen. Minulta voi tilata luennon, metsäilyä, virkistystapahtumia sekä palautumiseen tähtääviä tunteja. Tuntien teemat ovat pysähtyminen, irtipäästäminen ja laajentuminen. Metsäily sisältää ohjattua metsässä liikkumista, oleilua ja rentoutumista. Metsäilemässä voidaan olla koko päivä tai vain muutama tunti, juuri sinun tarpeiden mukaan.

Palautumistunnit päätetään aina rentoutukseen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopiva kokonaisuus.

Äänimalja-rentoutus

Äänimaljarentoutus tapahtuu alustalla maaten. Päällä saa olla mukavat vaatteet, peitto ja villasukat tuovat mukavuutta hoidosta nauttimiseen. Äänimaljat soivat eri ääniä ja ääni värähtelee solutasolla, ihanasti rentouttaen sekä maadottaen. Äänimaljat on valmistettu Nepalissa ja sisältävät seitsemää eri metallia. Jokainen äänimalja soi eri ääntä. 

Äänet värähtelevät soluissa, tullen kehoon sisälle lattiaa ja ilmaa pitkin.  45 minuutin rentoutus vastaa noin kolmen tunnin unta. Käytössäni on täysi setti eli seitsemän äänimaljaa. Äänimaljat ovat maljaperhe, jotka muodostavat harmonisia sointuja. Maljaperhe muotoutuu, kun maljat kutsuvat hoitajaa luokseen.

Äänimaljarentotus voidaan rakentaa toiveiden mukaisesti. Aluksi äänimaljojen soidessa rentoututetaan myös puheen avulla. Tämän jälkeen annetaan vain äänimaljojen soida. Hoito päätetään täydelliseen hiljaisuuteen. Äänimaljarentotutuksen voit tilata ryhmälle tai yksilöhoitona. Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva hoito.

Merjan ja Sinin voimaa vartalolle, suloa sydämelle, saariston syleilyssä tapahtumat!

Voimaa vartalolle, suloa sydämelle, saariston syleilyssä!

Tarjolla viikonloppuja tai päivä ihanuutta - voimaa vartalolle, suloa sydämelle saariston syleilyssä. Viikonloput sekä päivät toteutetaan yhteistyössä PT Merja Entosen kanssa.

Tule nauttimaan Sinin ja Merjan hellässä huolenpidossa. Tarjoilemme lempeän tehokasta treeniä, rentoutumista ja palautumista sekä aikaa itsellesi kauniissa saaristomaisemassa.

Utö 

4.-6.3.2022

11.-13.3.2022

8.-10.4.2022.

Hinta 395 € (sis alv) kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksulla. Sisältää yöpymiset, kahden aamun aamupalat, keittolounaan ja päivällisen lauantaina sekä saunan.

Ohjelmassa lauantaina Merjan hellä aamuherättely, ulkoilua, Sinin sydämellisesti hemmotteleva rentoutus, Merjan kehovoimatreeni, Sinin ihanasti palauttava irtipäästäminen, majakkakierros halukkaille (lisämaksu 10 €/henkilö), vapaata ohjelmaa sekä sauna ja pulahtelua.

Sunnuntaina ohjelmassa Merjan hellä aamuherättely, Sinin suloisesti soiva äänimaljarentoutus sekä vapaata ohjelmaa.

Matkaamme yhteysaluksella (maksuton) Utön saarelle. Yhteysalus lähtee Pärnäisista (Skärgårdsvägen 5861), jonne pääsee autolla tai linja-autolla.

https://www.utohotel.fi/ Ilmoittautumiset sinimaaria@icloud.com tai merja.entonen@gmail.com

Kasnäs 

14.-16.1.2022

Hinta 398 € (sis alv) kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Hintaan sisältyy Merjan ja Sinin ohjaukset, aamiaiset ja lounaat lauantaina ja sunnuntaina, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Hotellista on mahdollista ostaa omakustanteisesti illallista perjantaina ja lauantaina.

Ohjelmassa perjantaina Merjan kehoa voimistava treeni ja Sinin heleästi soiva äänimaljarentoutus. Huoneen saa käyttöönsä kello 15, yhteinen ohjelma alkaa alkaa kello 17. Kylpylä käytettävissä kello 21 saakka. Lauantaina Merjan hellä aamuherättely, aamiainen, kylpylässä pulikointia, lounas, ulkoilua, Merjan kehonvoimatreeni ja Sinin rentoutus. Omakustanteinen illallinen ja kylpylä käytettävissä kello 21 saakka. Sunnuntaina Merjan hellä herättely, aamupala, äänimaljarentotus ja lounas. Kylpylä käytettävissä koko päivän, huone luovutettava kello 12. 

Ilmoittautumiset merja.entonen@gmail.com


Ruissalo (Turun Pursiseura ry, Purjehduskeskus, Heikki Bang - sali, Pursiseuranranta 30, 20100 Turku)

4.12.2021, kello 12-17

8.1.2022, kello 12-17

22.1.2022, kello 12-17

Voimaa vartalolle, suloa sydämelle, saariston syleilyssä päivä.

Hinta 75€ (sis alv). Hintaan sisältyy ohjaukset ja välipala sekä kahvia/teetä.

Ohjelma:

Kello 12:00-13:30 Merjan kehon liikkuvuus ja voimatreeni

Kello 13:30-14:00 Sinin suloinen rentoutus

Kello 14:00-15:00 välipalaa, kahvia/teetä ja sympatiaa

Kello 15:00-15:30 palautuminen on elämäntapa! Sinin luento

Kello 15:30-16:00 Ulkoilua Merjan vetämänä

Kello 16:00-17:00 Sinin hellästi soiva äänimaljarentoutus


Ilmoittautumiset: merja.entonen@gmail.com
Palautteita asiakkailta:

"Just sopiva kombo, kaikki tunnit erilaisia."

"Mun mielestä jokaisen tulisi käydä PT Merja Entosen tunneilla, sä olet Merja niin uniikki!"

"Te järjestitte vaivattoman tavan tulla kokemaan Utön elämys."

"Te ootte niin ihania ihmisiä."

"Suosittelen."

"Mäkin suosittelen! Voisin lähteä keväällä uudelleen."

"Ihan mahtava äänimaljarentoutus testattu Utössä viime viikonloppuna. Voimaantunut ja kirkas olo tunnin jälkeen, ei lainkaan unelias tai väsähtänyt, kuten odotin. Kannattaa kokeilla."

"Viikonloppu oli ihana päättää Sinin äänimaljarentoutukseen."

"Ihan paras tapa päättää ihana viikonloppu äänimaljarentoutukseen ja lähteä kotimatkalle."

"Ihanaa, kun sanoitte ääneen, että on lupa olla osallistumatta ohjelmaan."

"Mahtava viikonloppu ja jotain muuta, kuin joogaa ja pilatesta.