Ihan jokaiselle sopivaa ihanuutta

Palvelut, tunnit ja luennot 


Minulta voit tilata äänimaljarentoutuksen, kokonaisvaltaisen rentoutuksen, rumpurentoutuksen tai palautumistunnin, intuitiivisen energiahoidon, kasvojoogaa, naurujoogaa, lempeää liikettä, erilaisia mindfulness ohjauksia sekä mindfulness-tunnetaitovalmennusta. Ohjaan myös lempeää joogaa ja muita ryhmäliikuntatunteja. 

Lisäksi tilattavissa valmennusta ja luennointia sekä workshoppeja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen kotiin, työpaikalle, metsään ryhmälle tai ainoastaan juuri sinulle.

Metsäilyä ja avantokaveruutta sekä ympärivuotista pulahtelua unohtamatta.

Ohjaamani tunnit sopivat ihan kaikille. Ne ovat vapaan hengityksen tunteja eli hengitystä ei pakoteta, vaan hengityksen annetaan virrata vapaasti ja omaan tahtiin.

Löydät minut myös M&M Kuntotalon toimipisteistä Turusta ja Raisiosta sekä Annasportista Kaarinasta pitämässä erilaisia ryhmäliikuntatunteja, rentoutus- ja palautumistunteja sekä kasvojoogaa.

Kokonaisvaltainen ja hurmaava rentoutus

Tunneillani annetaan hengityksen virrata vapaasti, samalla rentouttaen mieli ja keho. Annamme hermoston rauhoittua ja mielen olla kehossa läsnä. Olemme tässä hetkessä ja tiedostamme paremmin oman olotilamme.

Teemme luontaisia ja helppoja kehollisia harjoitteita sekä lempeitä kehon liikkeitä. Tunnilla pystyt turvallisessa ohjauksessa kokemaan ja löytämään omia tunteita sekä tuntemuksia. Kokonaisvaltainen rentoutustunti voidaan suunnitella sopivan pituiseksi juuri sinun tai ryhmäsi ehdoilla.

Tunnille tarvitset mukavat ja pehmeät vaatteet, villasukat sekä alustan ja peiton. Vesipullo on hyvä napata myös matkaan. Ota yhteyttä jo tänään!

Hinta  25 €/hlö + alv, kun osallistujia on 7-10. Isommat ryhmät tai yksityistunnit sopimuksen mukaan.

 

Palautuminen - on lempeää itsensä johtamista

Palautuminen on kokonaisvaltainen elämäntapa, mikä lähtee itsensä kuuntelemisesta. Palautumista tapahtuu, kun pysähdytään, hengitetään ja rentoudutaan sekä kuunnellaan, havaitaan, ymmärretään ja päästetään irti.

Palautumisen osa-alueita ovat uni, luonto, mielen valmennus, kehon ja mielen aktiivinen palautuminen, keskittyminen & rentoutuminen & rauhoittuminen sekä ravinto.

Tarjoan apuja palautumiseen. Minulta voi tilata luennon, metsäilyä, virkistystapahtumia sekä palautumiseen tähtääviä tunteja. Palautumis tuntien teemat ovat pysähtyminen, irtipäästäminen, laajentuminen ja hengittely. 

Metsäily sisältää ohjattua metsässä liikkumista, oleilua ja rentoutumista. Metsäilemässä voidaan olla koko päivä tai vain muutama tunti, juuri sinun tarpeiden mukaan.

Palautumistunnit päätetään aina lempeään rentoutumiseen, joko äänimaljojen, rummun, musiikin soidessa tai luonnon ääniä kuunnellen tai täydestä hiljaisuudesta nauttien.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopiva kokonaisuus.

Hinta 25€/hlö + alv jos osallistujia on 7-10. isommat ryhmät ja yksityistunnit sopimuksen mukaan.

Lempeä äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus tapahtuu alustalla maaten tai tuolilla istuen. Päällä saa olla mukavat ja pehmetä vaatteet. Peitto ja villasukat tuovat mukavuutta hoidosta nauttimiseen. Tunnille voi ottaa mukaan myös oman tyynyn sekä halutessaan voi pukea päälle myös pipon ja hanskat.  

Äänimaljat soivat eri ääniä ja ääni värähtelee solutasolla, ihanasti rentouttaen sekä maadottaen. Äänimaljat ovat valmistettu Nepalissa ja sisältävät seitsemää eri metallia. Jokainen äänimalja soi eri ääntä. 

Äänet värähtelevät soluissa, tullen kehoon sisälle lattiaa ja ilmaa pitkin.  45 minuutin rentoutus vastaa noin kolmen tunnin unta. Käytössäni on kahdeksan äänimaljaa. Äänimaljat ovat maljaperhe, jotka muodostavat harmonisia sointuja. Maljaperhe muotoutuu, kun maljat kutsuvat hoitajaa luokseen.

Äänimaljarentotus voidaan rakentaa toiveiden mukaisesti. Aluksi äänimaljojen soidessa rentoututetaan myös puheen avulla. Tämän jälkeen annetaan vain äänimaljojen soida. Hoito päätetään täydelliseen hiljaisuuteen.

Äänimaljarentotutuksen voit tilata ryhmälle tai yksilöhoitona. Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva hoito.

Hinta 25 €/hlö + alv jos osallistujia on 7- 10. Isommat ryhmät ja yksityistunnit sopimuksen mukaan. 

Intuitiivinen energiahoito 

Kun sinulla on tunne, että tarvitset elämääsi lisää energia ja hyvää oloa, olet tervetullut intuitiiviseen energiahoitooni.

Hoito perustuu ajatukseen, että meillä kaikilla on energiaa ja me kaikki välitämme sitä. Jos energian virtaamiseen tulee tukoksia tai se ei virtaa parhaalla mahdollisella tavalla, pystytään energiahoidolla vapauttamaan ja helpottamaan virtauksia sekä keventämään olotilaa. 

Intuitiivinen energiahoito rentouttaa, vahvistaa, rauhoittaa ja palauttaa sekä tasapainottaa hermostoa.  Hoito antaa energiaa ja elinvoimaa sekä selkeyttää ja tasapainottaa mieltä. Olo muuttuu hoidon myötä kevyemmäksi ja elinvoimaisemmaksi.

Hoito harmonisoi sekä kehoasi että mieltäsi. Hoidon aikana sinä saat sulkea silmäsi ja vain olla. 

Hoito kestää noin tunnin ja annetaan lähihoitona intuitiivisesti ja juuri asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidossani käytän äänimaljoja, rumpua ja luonnon kiviä.

Intuitiivinen energiahoito, 45 minuuttia 65 € +alv.

Hyvän mielen kasvojooga


Kasvojoogassa huolletaan kasvojen alueen lihaksia. Lihakset saavat niin lihaksia voimistavia liikkeitä kuin venyttäviä liikkeitä. Tunnin aluksi lämmitämme lihakset kasvohieronnalla ja liikkeillä, jotka rentouttavat ja tuovat hehkua kasvojen alueen lihaksiin sekä oloon levollisuutta. Kasvojooga on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja varmasti saa hymyn huulillesi. Tunnilla käytetään käsien painoa vastuksena ja hierotaan kasvojen lihaksia, joten ennen tuntia on hyvä pestä kasvot ja kädet.

Kasvojooga-ohjaus 60 minuuttia 140 € + alv tai 25 €/hlö + alv, minimi osallistujamäärä 6 henkilöä. Yksityisryhmät ja workshopit sekä online-ohjaukset sopimuksen mukaan.Voimaa antava rumpurentoutus


Rumpurentoutuksessa saat nauttia alkukantaisen ja kumean rummun äänestä. Rummun ääni on maaginen ja sen ääni värisyttää kehoa. Olet läsnä ja rentoutuminen tapahtuu sekä mielessä että kehossa. Rummutus tuo sinut rauhalliseen olotilaan, jossa voit levätä ja rentoutua. Rummutus tasapainottaa energiakeskuksia ja vapauttaa syvien lihasten kireyksiä. Pue mukavat ja pehmeät vaatteet päällesi ja tule kokemaan.

Rumpurentoutus 30 minuuttia 15 €/hlö +alv jos osallistujia on 7-10. Isommat ryhmät ja yksityistunnit sopimuksen mukaan.

Rumpurentoutus 60 minuuttia, 25 €/hlö + alv jos osallistujia on 7- 10. Isommat ryhmät ja yksityistunnit sopimuksen mukaan.


Mindfulness-tunnetaitovalmennus ja mindfulness-ohjaukset

Mindfulness-tunnetaitovalmennuksessani jaan tietoa, ymmärryksen ja motivaation lisäämiseksi. Ohjaan ja ohjeistan mindfulness-harjoittelua, jossa on aina asiakas keskiössä. Ohjauksessani olemme läsnä, tässä ja nyt. Huomioimme sekä mielen että kehon ja hengitys on mukana, luonnollisena osana koko harjoittelua.

Mindfulness-harjoitteita pystyy tekemään sekä ryhmässä että yksin. Mindfulnessin avulla opimme hyväksymään sen, että nyt on näin. Erilaisia meditaatio harjoitteita voit tilata koko ryhmälle ja yhtenä suosituimmista on suklaameditaatio.

Mindfulness 25 €/hlö + alv jos osallistujia on 6-10. Yksityistunnit ja isommat ryhmät sopimuksen mukaan.


Hyvinvointiluennot

Tulen mielelläni luennoimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, rentoutumisesta, palautumisesta, tunnetaidoista eli mindfulnessista sekä intuitiivisesta energiahoidosta. Teemoina voivat olla arvot, merkityksellisyys, keho ja mieli, itsetuntemus, empatia ja oman itsensä rakastaminen sekä huomioiminen. Luennot räätälöidään juuri sinun tilaisuuteen sopiviksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.

Hinnoittelu sopimuksen mukaan, riippuen luennon kestosta ja laajuudesta.

Voimaannuttavaa metsäilyä

Minulta voit tilata koko päivän - muutaman tunnin palauttavan ja rentouttavan retken metsään.

Teemme metsässä erilaisia harjoituksia ja rentoudumme joko rummun tai äänimaljan äänessä, unohtamatta metsän ihanaa omaa äänimaailmaa sekä hiljaisuutta. Reitti ja kävelyosuudet suunnitellaan tarpeesi mukaan. Samoin rentoutushetkeen saat valita tarjoamistani palveluista mieluisamman. Metsäilyn aikana sinun ei tarvitse huolehtia ajasta, tulet vain mukaan nauttimaan. Metsäilyn aikana nautimme pienet eväät, jotka myös voit tilata kauttani.

Hinnoittelu sopimuksen mukaan, riippuen ryhmän koosta ja voimaannuttavan metsäilyn kestosta.

Auttava avantokaveri

Oletko aina halunnut kokeilla kylmäuintia, avantouintia tai ympärivuotista pulahtelua? Lähden sinulle oppaaksi ja seuraksi, kun aloittelet tätä ihanaa ja voimaannuttavaa harrastusta. Saat paremmat yöunet ja energisyys kasvaa sekä kokonaisvaltainen olosi paranee. Voidaan mennä ilman saunaa tai saunan kera, miten tahdot. Ota rohkeasti yhteyttä!

Hinta 30 €/tunti/hlö. Kylmäpulahdus 15 €/kerta/hlö.

Iloinen naurujooga

Naurujoogan avulla lisäät omaa ja toisten hyvää oloa, tietysti nauramalla yhdessä. Naurun avulla voit paremmin. Naurujooga nostaa ilon koko kehoon sekä tuo hyvää oloa myös mielelle. Nauraminen luo poisitiivista sekä yhdistävää ilmapiiriä, rentouttaen samalla. Mukavissa ja pehmeissä vaatteissa on hyvä nauraa ja rentoutua sekä antaa samalla ihanaa hierontaa sisäelimille. 


Hinta sopimuksen mukaan.