Ihan jokaiselle sopivaa ihanuutta

Palvelut, tunnit ja luennot 


Minulta voit tilata äänimaljarentoutuksen, kokonaisvaltaisen rentoutuksen, rumpurentoutuksen tai palautumistunnin, intuitiivisen energiahoidon, kasvojoogaa, lempeää liikettä sekä mindfulness-tunnetaitovalmennusta. Lisäksi tilattavissa valmennusta ja luennointia sekä workshoppeja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen kotiin, työpaikalle, metsään ryhmälle tai ainoastaan juuri sinulle.

Metsäilyä ja avantokaveruutta unohtamatta.

Ohjaamani tunnit sopivat ihan kaikille. Ne ovat vapaan hengityksen tunteja eli hengitystä ei pakoteta, vaan hengityksen annetaan virrata vapaasti ja omaan tahtiin.

Löydät minut myös M&M Kuntotalon toimipisteistä Turussa ja Raisiossa, Annasportista Kaarinasta sekä Moision kuntokellarilta, Ylöjärveltä pitämässä erilaisia rentoutus- ja palautumistunteja.

Kokonaisvaltainen rentoutus

Tunneillani annetaan hengityksen virrata vapaasti, samalla rentouttaen mieli ja keho. Annamme hermoston rauhoittua ja mielen olla kehossa läsnä. Olemme tässä hetkessä ja tiedostamme paremmin oman olotilamme.

Teemme luontaisia ja helppoja kehollisia harjoitteita sekä lempeitä kehon liikkeitä. Tunnilla pystyt turvallisessa ohjauksessa kokemaan ja löytämään omia tunteita sekä tuntemuksia. Kokonaisvaltainen rentoutustunti voidaan suunnitella sopivan pituiseksi juuri sinun tai ryhmäsi ehdoilla.

Tunnille tarvitset mukavat ja pehmeät vaatteet, villasukat sekä alustan ja peiton. Vesipullo on hyvä napata myös matkaan. Ota yhteyttä jo tänään!

Hinta 130€ + alv/tunti.

 

Palautuminen - on lempeää itsensä johtamista

Palautuminen on kokonaisvaltainen elämäntapa, mikä lähtee itsensä kuuntelemisesta. Palautumista tapahtuu, kun pysähdytään, hengitetään ja rentoudutaan sekä kuunnellaan, havaitaan, ymmärretään ja päästetään irti.

Palautumisen osa-alueita ovat uni, luonto, mielen valmennus, kehon ja mielen aktiivinen palautuminen, keskittyminen & rentoutuminen & rauhoittuminen sekä ravinto.

Tarjoan apuja palautumiseen. Minulta voi tilata luennon, metsäilyä, virkistystapahtumia sekä palautumiseen tähtääviä tunteja. Palautumis tuntien teemat ovat pysähtyminen, irtipäästäminen, laajentuminen ja hengittely. 

Metsäily sisältää ohjattua metsässä liikkumista, oleilua ja rentoutumista. Metsäilemässä voidaan olla koko päivä tai vain muutama tunti, juuri sinun tarpeiden mukaan.

Palautumistunnit päätetään aina lempeään rentoutumiseen, joko äänimaljojen, rummun, musiikin soidessa tai luonnon ääniä kuunnellen tai täydestä hiljaisuudesta nauttien.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopiva kokonaisuus.

Hinta 130€ + alv/tunti.

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus tapahtuu alustalla maaten tai tuolilla istuen. Päällä saa olla mukavat ja pehmetä vaatteet. Peitto ja villasukat tuovat mukavuutta hoidosta nauttimiseen. Tunnille voi ottaa mukaan myös oman tyynyn sekä halutessaan voi pukea päälle myös pipon ja hanskat.  

Äänimaljat soivat eri ääniä ja ääni värähtelee solutasolla, ihanasti rentouttaen sekä maadottaen. Äänimaljat ovat valmistettu Nepalissa ja sisältävät seitsemää eri metallia. Jokainen äänimalja soi eri ääntä. 

Äänet värähtelevät soluissa, tullen kehoon sisälle lattiaa ja ilmaa pitkin.  45 minuutin rentoutus vastaa noin kolmen tunnin unta. Käytössäni on kahdeksan äänimaljaa. Äänimaljat ovat maljaperhe, jotka muodostavat harmonisia sointuja. Maljaperhe muotoutuu, kun maljat kutsuvat hoitajaa luokseen.

Äänimaljarentotus voidaan rakentaa toiveiden mukaisesti. Aluksi äänimaljojen soidessa rentoututetaan myös puheen avulla. Tämän jälkeen annetaan vain äänimaljojen soida. Hoito päätetään täydelliseen hiljaisuuteen.

Äänimaljarentotutuksen voit tilata ryhmälle tai yksilöhoitona. Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva hoito.

Hinta 130 € + alv/tunti.

Intuitiivinen energiahoito 

Kun sinulla on tunne, että tarvitset elämääsi lisää energia ja hyvää oloa, olet tervetullut intuitiiviseen energiahoitooni.

Hoito perustuu ajatukseen, että meillä kaikilla on energiaa ja me kaikki välitämme sitä. Jos energian virtaamiseen tulee tukoksia tai se ei virtaa parhaalla mahdollisella tavalla, pystytään energiahoidolla vapauttamaan ja helpottamaan virtauksia sekä keventämään olotilaa. 

Intuitiivinen energiahoito rentouttaa, vahvistaa, rauhoittaa ja palauttaa sekä tasapainottaa hermostoa.  Hoito antaa energiaa ja elinvoimaa sekä selkeyttää ja tasapainottaa mieltä. Olo muuttuu hoidon myötä kevyemmäksi ja elinvoimaisemmaksi.

Hoito harmonisoi sekä kehoasi että mieltäsi. Hoidon aikana sinä saat sulkea silmäsi ja vain olla. 

Hoito kestää noin tunnin ja annetaan lähihoitona intuitiivisesti ja juuri asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidossani käytän äänimaljoja, rumpua ja luonnon kiviä.

Intuitiivinen energiahoito, 45 minuuttia 65 € +alv.

Kasvojooga


Kasvojoogassa huolletaan kasvojen alueen lihaksia. Lihakset saavat niin lihaksia voimistavia liikkeitä kuin venyttäviä liikkeitä. Tunnin aluksi lämmitämme lihakset kasvohieronnalla ja liikkeillä, jotka rentouttavat ja tuovat hehkua kasvojen alueen lihaksiin sekä oloon levollisuutta. Kasvojooga on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja varmasti saa hymyn huulillesi. Tunnilla käytetään käsien painoa vastuksena ja hierotaan kasvojen lihaksia, joten ennen tuntia on hyvä pestä kasvot ja kädet.

Kasvojooga-ohjaus 60 minuuttia 130 € + alv, workshopit sopimuksen mukaan.Rumpurentoutus


Rumpurentoutuksessa saat nauttia alkukantaisen ja kumean rummun äänestä. Rummun ääni on maaginen ja sen ääni värisyttää kehoa. Olet läsnä ja rentoutuminen tapahtuu sekä mielessä että kehossa. Rummutus tuo sinut rauhalliseen olotilaan, jossa voit levätä ja rentoutua. Rummutus tasapainottaa energiakeskuksia ja vapauttaa syvien lihasten kireyksiä. Pue mukavat ja pehmeät vaatteet päällesi ja tule kokemaan.

Rumpurentoutus 30 minuuttia 65 € +alv.

Rumpurentoutus 60 minuuttia 130 € +alv.Hyvinvointiluennot

Tulen mielelläni luennoimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, rentoutumisesta, palautumisesta, tunnetaidoista eli mindfulnessista sekä intuitiivisesta energiahoidosta. Teemoina voivat olla arvot, merkityksellisyys, keho ja mieli, itsetuntemus, empatia ja oman itsensä rakastaminen sekä huomioiminen. Luennot räätälöidään juuri sinun tilaisuuteen sopiviksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.

Hinnoittelu sopimuksen mukaan, riippuen luennon kestosta ja laajuudesta.

Metsäily

Minulta voit tilata koko päivän - muutaman tunnin palauttavan ja rentouttavan retken metsään.

Teemme metsässä erilaisia harjoituksia ja rentoudumme joko rummun tai äänimaljan äänessä, unohtamatta metsän ihanaa omaa äänimaailmaa sekä hiljaisuutta. Reitti ja kävelyosuudet suunnitellaan tarpeesi mukaan. Samoin rentoutushetkeen saat valita tarjoamistani palveluista mieluisamman. Metsäilyn aikana sinun ei tarvitse huolehtia ajasta, tulet vain mukaan nauttimaan. Metsäilyn aikana nautimme pienet eväät, jotka myös voit tilata kauttani.

Hinnoittelu sopimuksen mukaan, riippuen ryhmän koosta ja metsäilyn kestosta.

Avantokaveri

Oletko aina halunnut kokeilla kylmäuintia, avantouintia tai ympärivuotista pulahtelua? Lähden sinulle oppaaksi ja seuraksi, kun aloittelet tätä ihanaa ja voimaannuttavaa harrastusta. Saat paremmat yöunet ja energisyys kasvaa sekä kokonaisvaltainen olosi paranee. Voidaan mennä ilman saunaa tai saunan kera, miten tahdot. Ota rohkeasti yhteyttä!

Hinta 30 €/tunti. Kylmäpulahdus 15€/kerta.