Tunnit sopivat ihan jokaiselle

Tunnit 

Kaikki tunnit sopivat ihan kaikille. Tunnit ovat vapaan hengityksen tunteja eli hengitystä ei pakoteta, vaan hengityksen annetaan virrata vapaasti ja omaan tahtiin.

Minulta voit tilata äänimaljarentoutuksen, kokonaisvaltaisen rentoutuksen tai palautumistunnin kotiin, työpaikalle, ryhmälle tai yksilöhoitona.

Löydät minut myös M&M Kuntotalon toimipisteistä Turussa ja Raisiossa, Annas sportista Kaarinasta sekä Moision kuntokellarilta Ylöjärveltä pitämässä erilaisia rentoutus- ja palautumistunteja.

Rentoutus

Tunneillani annetaan hengityksen virrata vapaasti, samalla rentouttaen mieli ja keho. Annamme hermoston rauhoittua ja mielen olla kehossa läsnä. Olemme tässä hetkessä ja tiedostamme paremmin oman olotilamme.

Teemme luontaisia ja helppoja kehollisia harjoitteita sekä lempeitä kehon liikkeitä. Tunnilla pystyt turvallisessa ohjauksessa kokemaan ja löytämään omia tunteita sekä tuntemuksia. Kokonaisvaltainen rentoutustunti voidaan suunnitella sopivan pituiseksi juuri sinun tai ryhmäsi ehdoilla.

Tunnille tarvitset mukavat ja pehmeät vaatteet, villasukat sekä alustan ja peiton. Vesipullo on hyvä napata myös matkaan. Ota yhteyttä jo tänään!

 

Palautuminen - on lempeää itsensä johtamista

Palautuminen on kokonaisvaltainen elämäntapa, mikä lähtee itsensä kuuntelemisesta. Palautumista tapahtuu, kun pysähdytään, hengitetään ja rentoudutaan sekä kuunnellaan, havaitaan, ymmärretään ja päästetään irti.

Palautumisen osa-alueita ovat uni, luonto, mielen valmennus, kehon ja mielen aktiivinen palautuminen, keskittyminen & rentoutuminen & rauhoittuminen sekä ravinto.

Tarjoan apuja palautumiseen. Minulta voi tilata luennon, metsäilyä, virkistystapahtumia sekä palautumiseen tähtääviä tunteja. Palautumis tuntien teemat ovat pysähtyminen, irtipäästäminen, laajentuminen ja hengittely. 

Metsäily sisältää ohjattua metsässä liikkumista, oleilua ja rentoutumista. Metsäilemässä voidaan olla koko päivä tai vain muutama tunti, juuri sinun tarpeiden mukaan.

Palautumistunnit päätetään aina lempeään rentoutumiseen, joko äänimaljojen, rummun, musiikin soidessa tai luonnon ääniä kuunnellen tai täydestä hiljaisuudesta nauttien.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopiva kokonaisuus.

Äänimalja-rentoutus

Äänimaljarentoutus tapahtuu alustalla maaten. Päällä saa olla mukavat vaatteet, peitto ja villasukat tuovat mukavuutta hoidosta nauttimiseen. Äänimaljat soivat eri ääniä ja ääni värähtelee solutasolla, ihanasti rentouttaen sekä maadottaen. Äänimaljat on valmistettu Nepalissa ja sisältävät seitsemää eri metallia. Jokainen äänimalja soi eri ääntä. 

Äänet värähtelevät soluissa, tullen kehoon sisälle lattiaa ja ilmaa pitkin.  45 minuutin rentoutus vastaa noin kolmen tunnin unta. Käytössäni on täysi setti eli seitsemän äänimaljaa. Äänimaljat ovat maljaperhe, jotka muodostavat harmonisia sointuja. Maljaperhe muotoutuu, kun maljat kutsuvat hoitajaa luokseen.

Äänimaljarentotus voidaan rakentaa toiveiden mukaisesti. Aluksi äänimaljojen soidessa rentoututetaan myös puheen avulla. Tämän jälkeen annetaan vain äänimaljojen soida. Hoito päätetään täydelliseen hiljaisuuteen.

 Äänimaljarentotutuksen voit tilata ryhmälle tai yksilöhoitona. Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva hoito.