Pulahtelu voimaannuttaa - oletko kokeillut?

Tietoa minusta

Olen suurperheen äiti, jolle hetkessä eläminen tuo voimia. Rentoutuminen ja mindfulness auttavat jaksamaan arjessa. Arki on muuten ihan parasta ja tietysti arjen rutiinit! Minulla on jo kolme lasta lentänyt onnellisesti maailmalle, kiitollisena saan seurata heidän ihanaa, omaa elämäänsä. 

Rakastan metsäilyä ja nautin kun saan kävellä, juosta tai samoilla metsässä. Metsässä olotila rauhoittuu jo hyvin pian ja 20 minuutin jälkeen olo on vapautunut sekä palautunut. Metsässä voi maata, kuunnellen puiden kertomuksia, halata omaa voimapuuta tai vain olla ja nauttia.

Tällä hetkellä asun Turun seudulla, mutta liikun helposti myös pääkaupunkiseudulle sekä pirkanmaalle. Päivätyökseni toimin tiedonhallinnan asiantuntijana ja ohjaamisen sekä valmentamisen lisäksi tarjoan palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää koulutusta, luennointia sekä konsultointia. 

Koulutukseltani olen tradenomi (YAMK) digiajan palvelujohtaminen.

AmO (05/2024)

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, palautumisohjaaja, äänimaljahoitaja, kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja, naurujoogaohjaaja, intuitiivinen energiahoitaja ja kasvojoogaopettaja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä mindfulness-tunnetaitovalmentaja.

Palvelumuotoilu on lähellä sydäntäni. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto palvelumuotoilusta 05/23.


Asiakkaiden palautteita: 

"Sun ääni Sini on niin ihanan rauhallinen ja rentouttava." 

"Oli mukavaa, kun kohtasit kaikki avoimesti ja yksitellen mennen tullen. Ohjaus tyylisi on rauhallinen ja selkeä. Äänesi on kuuluva, mutta lempeä. Kiva, kun teit liikkeet itsekin ja annoit meille rauhan tehdä omaan tahtiin." 

"Osaat ohjata lempeästi. Pidän paljon siitä, että tunnillasi pidetään silmät kiinni ja voi kunnolla syventyä vain omaan tekemiseen."

"Pidin siitä, että ohjasit ääni harjoitteiden äänteet koko ajan, ei tullut missään kohtaan sellaista oloa, ettei kehtaisi."

 "Ohjaajana olet selkeä, rauhallinen, johdonmukainen ja miellyttävä. Pystyt luomaan sallivan ja lempeän ilmapiirin helposti, koska sinusta välittyy lämpöä ja empatiaa."

"Minusta olet ohjannut kivan rauhallisesti. Ohjaus on luontevaa ja hyvä kun muistutat hengittämään."

 "Pidän siitä, miten osaat rytmittää puheesi musiikin kanssa. Et puhu liikaa."

 "Palautumistuntisi on ohjattu niin täydestä sydämestä, että se paistaa ainakin kilsan päähän. Kiitos!"

"Kiitos, oli ihanan voimaa antava rentoutushetki."

"Sinin kanssa yhteistyö Mä ja mun mieli-päivän tiimoilta sujui ensimetreiltä alkaen todella hyvin. Sini oli aktiivinen ja innokas suunnittelemaan nuoria palvelevaa ja konseptiimme sopivaa toimintaa. Päivän aikana Sini kohtasi taidokkaasti 150 nuorta omalla läsnäolevalla ja lämpimällä tyylillään. Sinin suunnittelema toimintapiste päivässä oli monipuolinen ja sisälsi tärkeitä sekä varmasti nuorille uudenlaisia asioita. Voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Sinin kanssa!"


Lue lisää

Metsäilyä voi tilata vaikka koko päiväksi! Ota rohkeasti yhteyttä!